DELI78 HENGELO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli78 Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2024 om 14:29 Lekkere broodjes .goede prijs kwaliteit en groot
4 apr 2024 om 13:50 Super netjes op tijd... broodjes zijn prima echter had het idee dat pistolet Brugse beenham gewoon achterham of zoiets was
29 mrt 2024 om 14:31 Aanrader! Goed en ruim belegde broodjes, gebracht door vriendelijk personeel.
4 mrt 2024 om 19:46 De gedroogde tomaten op de baguette carpaccio waren gewone tomaten ipv gedroogde, de baguette had wel 5 minuten langer in de oven gemogen en de walnoten waren er overheen gevlogen. Ik denk dat ik er 3 ben tegen gekomen.
28 feb 2024 om 12:17 Soldaten werk. Eten kwam lekker optijd de aangegeven tijd klopte. Eten was geweldig lekker. Zeker een aanrader !
15 feb 2024 om 14:55 Lekkere broodjes en goede service
13 feb 2024 om 14:04 Broodjes waren goed belegd. En waren heerlijk. Bezorging was op de afgesproken tijd.
10 feb 2024 om 9:08 Eten smaakt goed, levertijd is belachelijk. Voor 1 broodje en een blikje drinken 60 minuten moeten wachten. Stond ook nergens aangegeven
6 feb 2024 om 15:00 Top super eten
3 feb 2024 om 17:52 Top eten En super snel bezorgt Zeker een aanrader !!
3 feb 2024 om 13:18 Broodjes waren lekker. Als je een plastictas op de rekening durft te zetten moet je niet met een papierenzak aankomen. Waar betaal ik voor
2 feb 2024 om 18:50 Indicatie voor bezorgen was 30-40 minuten. Een uur voor levertijd besteld, ruim op tijd dacht ik. Toch duurde het 90 minuten tot levering, zonder bericht over vertraging/ drukte .. erg jammer