DELI78 HENGELO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 324 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli78 Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 15:07 Super lekker vooral die panini
7 jun 2024 om 14:36 Broodjes waren lekker, warm en goed belegd. Bezorging was sneller dan verwacht en de bezorger was vriendelijk.
4 jun 2024 om 9:17 De bezorgtijd is echt abnormaal lang, en dan krijg je ook nog half afgebakken broodjes die nog wel wat langer in de oven hadden gemogen met wat lekkere bruine sla… pffff 1e en laatste keer voor ons!
29 mei 2024 om 9:12 Heerlijke broodjes. De carpaccio met pesto mayo is echt eeen aanrader! Een van de lekkerste broodjes die ik ooit gegeten heb.
25 mei 2024 om 16:37 1.5 uur gewacht voor bestelling kwam. Klantvriendelijkheid laag...hoezo ik kan nu niks voor u doen....zeer benieuwd of ze hun afspraken na komen...
21 mei 2024 om 13:49 Zeker goed en lekker ontbeten ! Het smaakte heerlijk en de broodjes en wraps waren goed belegd!
12 mei 2024 om 11:05 Het zou 13.30 komen maar was er pas na 14 .00
22 apr 2024 om 14:34 Netjes op tijd, broodjes waren lekker alleen niet de gevraagde mayo bij de gehakt dat was wel weer jammer
4 apr 2024 om 14:29 Lekkere broodjes .goede prijs kwaliteit en groot
4 apr 2024 om 13:50 Super netjes op tijd... broodjes zijn prima echter had het idee dat pistolet Brugse beenham gewoon achterham of zoiets was
29 mrt 2024 om 14:31 Aanrader! Goed en ruim belegde broodjes, gebracht door vriendelijk personeel.
4 mrt 2024 om 19:46 De gedroogde tomaten op de baguette carpaccio waren gewone tomaten ipv gedroogde, de baguette had wel 5 minuten langer in de oven gemogen en de walnoten waren er overheen gevlogen. Ik denk dat ik er 3 ben tegen gekomen.